Diari La Veu del País Valencià
À Punt assumeix el repte de la cobertura total del Debat de Política General

Serà en un ambient controlat i amb un guió establit –el del torn d’intervencions a la tribuna de les Corts– però en rigorós directe. El Debat de Política General (DPG) suposarà el primer gran desplegament informatiu d’À Punt i la primera cobertura total –aquella que implica la suspensió continuada de la programació habitual– d’un esdeveniment.

Els nous mitjans públics assumeixen el repte tres mesos després de l’inici de les emissions de la televisió amb un programa que començarà dimarts a les 9.30 hores del matí, 30 minuts abans de l’inici del darrer DPG de la legislatura, on el president de la Generalitat farà una anàlisi de la situació del país i defensarà la seua gestió i la del govern del Botànic.

L’encarregada de conduir l’emissió serà Victòria Masso des de Burjassot, amb una taula de periodistes i politòlegs encarregats de l’anàlisi del que succeïsca al Palau dels Borja. Marta Ventura portarà la taula situada en un set a les Corts, també acompanyada per analistes. A la ràdio, la presentadora d’Al Ras, Jèssica Crespo, portarà les regnes de la programació especial. Diversos redactors informaran en directe des de les Corts.

Amb huit càmeres situades a les llotges de l’hemicicle i als passadissos, À Punt aportarà, a més, el senyal institucional del debat a la resta de televisions autonòmiques associades en la FORTA.

La cobertura informativa es completarà amb l’aportació de continguts tant a la plana web d’Apuntmèdia com a les diverses xarxes socials.

Comparteix

Icona de pantalla completa