Diari La Veu del País Valencià
Detinguda una metgessa per comprar amb les targetes dels companys de dos hospitals

RedactaVeu / Europa Press / Alacant

A la facultativa, detinguda el passat 16 de març, li imputen sis delictes continuats d’estafa i un d’usurpació d’estat civil, a més d’una falta d’estafa.

Segons la Benemèrita, la investigació es va iniciar al desembre quan diverses persones van denunciar pagaments fraudulents a través de les targetes associades als seus comptes bancaris.

Els agents van aconseguir descobrir la relació que existia entre les persones estafades, en tractar-se d’empleats de dos hospitals de les localitats d’Elda i Torrevella, tots ells metges i infermers. Aquest fet va permetre identificar la presumpta autora de les estafes, que exercia com a metgessa en tots dos hospitals.

El valor total de l’estafat ascendeix a uns 5.000 euros en 45 operacions bancàries acceptades, així com 3.000 euros més en grau de temptativa en 25 operacions bancàries denegades.

La doctora detinguda s’hauria valgut de la seua condició laboral per a accedir als vestuaris del personal sanitari i així suposadament aconseguir les dades de 12 targetes bancàries sobre les quals posteriorment realitzava els càrrecs.

A més, els agents han descobert que posseïa informació bancària d’altres treballadors dels hospitals que, fins a hui, no hauria utilitzat per a cap activitat il·lícita.

Per aquests fets, els agents van detenir la doctora com a presumpta autora dels delictes continuats d’estafa, usurpació d’estat civil i falta d’estafa. La dona ha sigut posada a la disposició del jutjat d’Instrucció número 3 de Torrevella.

Comparteix

Icona de pantalla completa