El PPCV ofereix ajuda als governs municipals on s'han trencat els pactes d'esquerres

Isabel Bonig, disposada a aprovar els pressupostos en localitats com ara Torrevella, Paterna, Puçol, Bétera i Oliva
/ València
7 setembre 2018 01:00h
Isabel Bonig s\'ha reunit aquest divendres amb la gestora provincial del seu partit a València.

La presidenta del PPCV, Isabel Boing, ha assegurat aquest divendres que municipis com Oliva (governat per Compromís) i Puçol (PSPV) han demanat l'ajuda de la seua formació després del trencament dels pactes de govern i ha anunciat que oferirà el seu suport als ajuntaments on aquestos acords entre forces d'esquerra per a governar s'hagen trencat.

En una compareixença després de reunir-se amb la gestora del PP de la província de València i els presidents comarcals, Bonig ha incidit que la "tònica" serà que faran costat als pressupostos "bons per al municipi i els ciutadans" però en cap cas "taparan les vergonyes d'aquestos governs del canvi que en tres anys han anat a la deriva perquè són incapaços de governar perquè no tenen projecte polític".

La líder popular ha recordat que "va començar per Alacant" però ara ha ocorregut a Torrevella, Paterna, Puçol, Bétera i Oliva, entre d'altres, "on els pactes s'estan trencant, fins i tot estan demanant que el PPCV entre al govern" i s'ha referit "al desastre d'aquest estiu de baralles i desavinences" en la Generalitat.

Segons la dirigent, el "desastre del pacte del Titànic fa aigües" i això passa, com a Alacant, "quan el teu únic projecte és fer fora el PPCV i pactes en despatxos el que no has aconseguit en les urnes". Per això ha indicat que "qualsevol dels pactes del canvi", es resumeixen que "no fan res i són profundament sectaris".

Ha especificat que Oliva i Puçol els "han demanat ajuda" i que s'han oferit a Paterna per a Puerto Mediterráneo i la gestió del centre de menors i a Torrevella perquè 700 funcionaris no han cobrat la nòmina d'agost i el PPCV "s'ofereix a solucionar problemes".

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next