El jutge investiga el regidor de València Carlos Galiana per un nou suposat fraccionament de contractes

El regidor de Comerç i Relacions amb els Mitjans declara aquest dilluns en qualitat d'investigat per la primera denúncia interposada per l'assessor del PP, Luis Salom
9 setembre 2018 01:00h
El regidor de Comerç i Relacions amb els Mitjans, Carlos Galiana, en una imatge d\'arxiu.

El Jutjat d'Instrucció número 19 ha obert una peça separada en la investigació al regidor de Comerç i Relacions amb els Mitjans de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, sobre un suposat fraccionament dels contractes de prestació del servei del Pla de Comunicació de Xarxes Socials i gestió de la web del departament.

En la providència del jutge, a la qual ha tingut accés EFE, s'argumenta l'obertura de la nova peça per l'ampliació de la denúncia interposada per l'assessor del PP, Luis Salom.

Galiana està citat a declarar en qualitat d'investigat pel cas principal aquest dilluns, dia 10 de setembre, i el jutge li podria preguntar per l'assumpte relatiu a la peça separada.

En l'ampliació de la denúncia, a la qual també ha tingut accés EFE, es recorda que l'Ajuntament de València té un requeriment del jutjat perquè li envie còpia dels sis expedients administratius de la primera denúncia i que s'apunta que han trobat "altres contractes menors" adjudicats per Galiana "a dos dels tres proveïdors que presenten oferta".

En la seua primera denúncia, Salom conclou que Galiana havia "adjudicat quatre contractes sense concurs públic amb un import de 113.377 euros".

next