Diari La Veu del País Valencià
El retorn de la Gossa Sorda posa la primera nota al Feslloch 2014
RedactaVeu / Benlloch

Els dies 10, 11 i 12 de juliol el Feslloch sonarà amb La Gossa Sorda, Orxata, Oques Grasses, Goulamas’k, Senior i El Cor Brutal, Feliu Ventura i Òscar Briz. Són els primers grups i cantats confirmats que conformen la 8a edició del Feslloch, el festival que organitzen l’ajuntament de Benlloch, Escola Valenciana – Reviscola i l’Associació Cultural Pitxurrull a la població de Benlloch (la Plana Alta).

“Actualment el Feslloch és una fita ineludible per al públic que busca conèixer les novetats del panorama musical fet en la nostra llengua i una oportunitat única per escoltar en un mateix espai els grups i cantants consolidats del País Valencià i d’altres territoris de llengua comuna”, ha declarat Ana Edo, regidora de Cultura de l’ajuntament de Benlloch.

Segons Voro Golfe, responsable dels projectes musicals d’Escola Valenciana: “El Feslloch està concebut com la cloenda de La Gira d’Escola Valenciana i s’ha convertit en el tret d’eixida de les diferents programacions de concerts que es duran a terme durant els mesos de juliol i agost”.

Un dels grans al·licients del festival serà el concert que oferirà La Gossa Sorda, que tornarà al Feslloch després d’un temps d’inactivitat per presentar el seu nou disc i interpretar, a més, alguns dels emblemàtics temes que configuren el seu llarg i contundent repertori.

Igualment, cal destacar les actuacions d’Oques Grasses i Els Catarres formacions catalanes que han publicat disc recentment i que mai, fins ara, han trepitjat l’escenari del Feslloch.

Una altra de les novetats d’enguany serà l’actuació de Goulamas’k, un grup de música de ska i rock occità originari de Puègserguièr, un poble a prop de Besiers, que enguany complirà 15 anys de trajectòria i que aquesta primavera traurà al carrer un nou treball discogràfic, anomenat Ràbia et Poësia.

Orxata també estarà present al festival dissabte amb el seu repertori reivindicatiu i festiu que l’ha consolidat com un dels grups destacats del panorama musical del moment.

Cal destacar la presència de noms com Feliu Ventura i Senior i El Cor brutal. El primer ha publicat recentment Vers l’infinit, un àlbum que recull el bo i el millor dels seus 20 anys de trajectòria. Senior i El Cor Brutal acaben de traure al mercat el seu darrer disc El poder del voler.

L’auditori acollirà concerts de gran qualitat. A hores d’ara, per exemple, està confirmada l’actuació d’Òscar Briz, que xafa per primera vegada el Feslloch amb el seu últim disc, Youth.

El festival es completarà amb altres actuacions de gran nivell que l’organització anirà concretant en les properes setmanes. Hi ha previstes les actuacions de més de 20 grups musicals, així com de dj’s i xarangues.

El festival comptarà un any més amb altres activitats culturals i d’oci (presentacions de publicacions, tallers…), a més de la zona ‘chill-out’ del festival.

L’organització, com en anteriors edicions, organitzarà una xarxa d’autobusos que permeta l’arribada a Benlloch des de diferents indrets del país.

Punts de venda d’entrades

Al mes de maig s’anunciaran els punts de venda físics oficials dels abonaments anticipats a 28 €. Serà quan acabe la promoció especial d’abonaments a 25 €, amb el nou disc de La Gira de regal, que només es podran adquirir mitjançant la botiga on-line d’Escola Valenciana (www.escolavalenciana.org/feslloch2014 ) fins el 25 d’abril.

Els abonaments del Feslloch 2014

L’abonament dels tres dies té un preu de 25 € (només 250 abonaments). Després, el preu de venda anticipada serà de 28 €. A partir del 8 de juliol serà de 35 €. Es mantenen, per tant, els preus de l’anterior edició.

En taquilla també es podran adquirir abonaments per als tres dies al preu de 35 €.

Tota la informació actualitzada es publicarà al web del Feslloch www.feslloch.com També es podrà consultar a www.lagira.cat i al Facebook i al Twitter del festival.

Comparteix

Icona de pantalla completa