Diari La Veu del País Valencià
Ribó retrau a Lime que no li va arribar cap carta de l’empresa fins després de la retirada de patinets

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha replicat aquest dimarts a l’empresa de lloguer de patinets elèctrics Lime que la “primera carta” que va remetre a l’Ajuntament sobre la seua activitat en la ciutat “va ser després de la primera retirada de patinets”, duta a terme la setmana passada.

Així mateix, Ribó ha assenyalat que a l’empresa se li va indicar que havia d’adreçar-se a la regidoria d’Espai Públic, per ser la competent en aquesta matèria, a més d’indicar que no té coneixement que s’haja posat en contacte amb la Regidoria de Mobilitat Sostenible. L’alcalde s’ha pronunciat d’aquesta manera després de participar en la presentació del III Bonic/a Fest.

Preguntat sobre si el consistori ha rebut alguna sol·licitud de Lime per a reunir-se, l’alcalde ha reiterat que “la primera carta que va arribar a l’Ajuntament va ser després de la primera retirada de patinets”. “En el moment en què va arribar a Alcaldia li van dir que s’havia d’adreçar a Espai Públic, que és a qui correspon. Espai Públic va telefonar i, de moment, no li han donat resposta”, ha afirmat el primer edil, que ha precisat que aquest dimarts al matí ha revisat aquestes qüestions. També ha dit que no li consta que l’empresa de patinets elèctrics s’adreçara “fa mesos” al regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi. “No, que jo sàpiga no”, ha indicat Ribó.

El responsable municipal ha destacat que “Lime, com qualsevol altra empresa, ha de complir amb les normatives” si vol desenvolupar la seua activitat a València, al mateix temps que ha afirmat que “no les compleix i que de moment no pot operar” a la ciutat.

Ribó ha agregat que aquesta empresa “tindrà una sanció per haver tret uns patinets” al carrer sense permís i ha apuntat que “se li posarà una sanció per patinet”. No obstant això, ha subratllat que aquest fet “no suposa que posem una creu roja a l’empresa” per al futur.

Comparteix

Icona de pantalla completa