Diari La Veu del País Valencià
À Punt amplia els continguts de servei públic amb un programa en ‘prime time’ d’anàlisi de l’actualitat

La televisió pública À Punt està acabant de definir la graella per a la nova temporada. Al marge de la producció externa, que s’encarrega dels programes d’entreteniment, À Punt ampliarà en la nova temporada els continguts informatius. En aquest sentit, l’aposta estrela de la cadena serà La qüestió, un programa que conjuga el format entrevista i el debat i que tractarà cada setmana un tema “d’interés per a la ciutadania”.

Segons ha pogut saber Diari La Veu, aquest programa s’estrenarà en pantalla el divendres 21 de setembre i cada setmana, a partir de les 22.30 hores, “analitzarà i reflexionarà” al voltant d’un tema d’actualitat i interés ciutadà. Aquest programa tindrà una durada de 90 minuts i estarà presentat per les periodistes Jèssica Crespo –que també presenta el magazín de la ràdio Al Ras– i Adelaida Ferre –presentadora d’À Punt Notícies–.

Des dels mitjans públics es destaca l’aposta per portar un programa de servei públic a una franja de gran audiència. “S’emetrà en el que s’anomena second prime time, a les 22.30 hores”, assenyalen. El programa serà en directe i s’emetrà cada divendres des del plató número 2 del Centre de Producció de Programes de Burjassot.

Pel que fa a l’estructura de La qüestió, el programa entrevistarà un convidat expert en la temàtica triada per a cada emissió. Posteriorment, se succeiran dues taules de debat, una formada per periodistes i altra composta per experts en la matèria. Tots ells podran preguntar també a l’entrevistat.

No seran els únics que podran fer ús del torn de paraula. En cada programa participaran dos alumnes estudiants de Periodisme de les universitats públiques valencianes, que també podran adreçar-se al convidat. El programa tractarà d’interactuar amb els televidents i traspassar la pantalla i per a això donaran l’oportunitat al públic de participar-hi a través de les xarxes socials.

Des que la televisió pública va començar les emissions regulars, en el mes de juny, l’oferta de programació de servei públic –que és l’elaborada pels treballadors que depenen directament de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació– ha estat conformada pels informatius diaris a la televisió, pels butlletins horaris de la ràdio i el matinal Les Notícies del Matí i pel programa de reportatges PuntDocs. Des del pròxim 21 de setembre el programa La qüestió reforçarà aquesta oferta, que també experimentarà algun canvi en la nova temporada.

Comparteix

Icona de pantalla completa