Diari La Veu del País Valencià
À Punt estrena dilluns un informatiu matinal amb tertúlia

À Punt Notícies estrenarà aquest dilluns dia 17 de setembre una nova edició diària dels informatius. El nou programa començarà a les 8 hores i consistirà en un espai de notícies de 60 minuts i una altra hora dedicada a una tertúlia informativa d’actualitat i a entrevistes.

L’espai estarà conduït per Marta Ventura que ja ha presentat l’informatiu nocturn aquest estiu a més del programa especial sobre el Debat de Política General del passat dimarts, i Pepa Benetó.

A més, segons ha informat la cadena pública en un comunicat, les edicions de notícies de migdia i de la nit duplicaran des d’aquest dilluns la durada també fins als 75 minuts i 60 minuts respectivament i prestaran també més atenció als esports i a l’oratge.

L’hora de començament dels informatius serà la mateixa que fins ara, les 14.30 per al migdia i les 21 per a la nit, però el primer conclourà a les 15.45 i el nocturn a les 22 hores, L’informatiu de cap de setmana, que es manté també a partir de les 14:30h i de les 21:00h, ampliarà durada fins a una hora.

Els mitjans públics llançaran la pròxima setmana la nova programació de tardor i hivern qualificada de “generalista” amb “produccions fetes per empreses valencianes” i que vol potenciar “el protagonisme dels continguts informatius i d’actualitat”.

À Punt va iniciar les emissions el passat 10 de juny. En la programació de la nova temporada, els continguts informatius i la informació esportiva representaran el 25%. Un de cada quatre minuts de la programació d’À Punt estarà destinat a la informació, segons fonts de l’ens.

Una de les principals apostes informatives per a aquesta nova temporada és el programa La qüestió, el contingut del qual va avançar aquest dijous Diari La Veu. Es tracta d’un programa-debat d’anàlisi i reflexió que cada divendres tractarà un tema d’interés ciutada amb experts i periodistes que podran preguntar a la persona entrevistada.

Comparteix

Icona de pantalla completa