Diari La Veu del País Valencià
El PPCV, sobre l’escàndol del màster de Casado: Ja ha donat suficients explicacions

El president del PP, Pablo Casado, continua en el punt de mira pel seu màster i més després de la dimissió de la ministra de Sanitat, Carmen Montón. No obstant això, des del PPCV confien en la seua innocència i consideren que “ja ha donat suficients explicacions” en la trobada que va mantenir amb seixanta periodistes on van ensenyar tota la documentació.

Així ho ha assegurat el president de la gestora dels populars valencians, Rubén Moreno, aquest dilluns en una roda de premsa acompanyat per la portaveu adjuntada a les Corts, María José Català.

Així mateix, ha recalcat que “tots” en el partit estan convençuts de la innocència de Casado, que ha explicat “perfectament” les diferències amb el cas de Montón i ha ressaltat que el president del PP, a més, “està disposat a seguir col·laborant amb la Justícia com qualsevol ciutadà”. De moment, Casado es manté a l’espera que el Tribunal Suprem resolga si l’imputa o no.

La tesi de Sánchez

Mentre Moreno ha insistit en la innocència del seu líder, ha demanat que Sánchez comparega en el Congrés, tal com han sol·licitat la seua formació i Ciutadans”, perquè hi ha “una evident contradicció” entre el que manté sobre la seua tesi i el que s’ha publicat i que, per tant, aquest debat no es pot tancar d’aquesta manera.

Comparteix

Icona de pantalla completa