El Sindicat d'Actors i Actrius canvia la junta directiva per a demanar més inversió en teatre, ficció i doblatge

Iolanda Muñoz agafa el relleu de Ximo Solano al capdavant del col·lectiu d'artistes
/ València
17 setembre 2018 01:00h
La junta directiva ha creat una nova Comissió d\'Igualtat dins del sindicat.

Aquest dilluns 17 de setembre s'ha celebrat l’Assemblea General del Sindicat d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV) per tal de ratificar la nova Junta Directiva que dirigirà l'organització en els propers tres anys. La Junta Directiva, que estarà presidida per Iolanda Muñoz, qui pren el relleu de Ximo Solano al capdavant del col·lectiu, inclou també noms com ara Vanessa Cano, Ramón Rodenas, Rafa Contreras, Aina Gimeno, David Durán, Maria José Peris, Toni Misó, Rebeca Artal, Ferran Gadea, Victoria Mínguez, Sergio Caballero, Isabel Martí, Carlos Amador, Anna Ulloa, entre d'altres.

"Hem intentat formar una llista que comptara amb gent amb experiència que ha treballat de valent en els darrers anys i gent nova, il·lusionada per portar endavant una nova etapa del sindicat. Hi ha una clara opció per donar un nou impuls al col·lectiu que representem, per tal de reduir l'atur i la precarietat laboral", ha afirmat el col·lectiu en un comunicat.

L'acte, també va servir per a presentar el nou programa de govern i formalitzar les diferents comissions, a les quals s'afegeix la creació de la nova Comissió d'Igualtat. Entre les principals directrius, destaquen aspectes tan importants com la millora de les condicions de treball; demanar a la Conselleria de Cultura l'increment de les inversions, i els canvis en l'ordre d'ajudes necessàries per tal de salvar, d'una vegada per totes, el teatre valencià. L'audiovisual i el doblatge també són camps fonamentals de treball del Sindicat i la duplicació dels pressupostos de ficció i doblatge d'À punt és la principal demanda de l'AAPV en aquesta matèria.

next