Diari La Veu del País Valencià
El PSPV de Paterna proposa concedir l’Alta Distinció de la Generalitat al cantautor Paco Muñoz

El PSPV de la localitat valenciana de Paterna (l’Horta Oest) ha proposat que es concedisca al cantautor Paco Muñoz l’Alta Distinció de la Generalitat el pròxim 9 d’Octubre, pel seu “treball, trajectòria i lluita a favor de la conservació i dignificació de la cultura i la llengua valenciana”.

Els socialistes han presentat una moció en l’Ajuntament de Paterna en la qual proposen Paco Muñoz com a mereixedor d’aquesta distinció autonòmica per la seua “contribució a l’enriquiment del patrimoni cultural valencià”, ha indicat la formació en un comunicat.

La portaveu del PSPV a Paterna, Paqui Periche, ha destacat la labor de Muñoz “com a defensor de les llibertats socials i de la dignitat humana a través de les seues cançons, mitjançant les quals sempre ha reivindicat obertament el respecte i la passió per la llengua, la terra i la cultura valencianes”.

En la producció de Paco Muñoz hi ha més de 25 títols musicals propis, 12 d’ells dedicats a la infància, així com obres en col·laboració amb altres cantants valencians.

Comparteix

Icona de pantalla completa