Aznar: "El senyor Zaplana no està condemnat ni ha rebut cap acusació"

L'expresident espanyol defensa la presumpció d'innocència del seu ministre davant dels atacs de Pablo Iglesias al Congrés de Diputatsvideo
/ València
18 setembre 2018 01:00h
Pablo Casado i els principals dirigents del PP han acompanyat José María Aznar a la compareixença al Congrés dels Diputats.

José María Aznar ha aprofitat la seua compareixença al Congrés dels Diputats per a mostrar la seua preocupació per al salut de qui va ser ministre de Treball i el seu darrer portaveu, Eduardo Zaplana. L'expresident espanyol, a més, ha reaccionat molt molest davant de les contínues referències a la situació de presó de l'expresident valencià com a conseqüència d'un presumpte delicte de blanqueig de capitals.

Carregant el vídeo...

El cap del govern espanyol entre 1996 i 2004 ha defensat la presumpció d'innocència de Zaplana tot afirmant que "no està condemnat per res". 

"Està amb una leucèmia en presó preventiva i no ha rebut cap acusació, encara", ha retret al líder de Podem, Pablo Iglesias, a qui ha demanat que "si vol ser una persona respectable" tinga, al seu torn, "respecte per les coses i per les persones".

next