CSI-F denuncia 'falta de coherència' d'Educació en limitar la jornada continuada a 20 centres

El sindicat lamenta “la marxa enrere de l'Administració” i reclamarà una jornada continuada “accessible”
25 març 2014 01:00h
La consellera de Cultura, María José Català, i el vicepresident José Ciscar aquest divendres durant la roda de premsa posterior al ple del Consell.

RedactaVeu / València
 
El sindicat CSI-F denuncia “la falta de coherència” i de “una línia clara en la seua política educativa” per part de Conselleria d'Educació respecte a la jornada continuada.
 
La central sindical lamenta que, després de presentar un document de treball per a la mesa tècnica que estenia la mesura a tots els centres, anuncie després que limita la possibilitat a 20.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris considera una incongruència que mentre el citat document realitza una valoració positiva d'aquest model de jornada, “Conselleria comunica que no estén a tots els centres l'opció de decidir i desenvolupar la jornada continuada. Educació ha fet marxa enrere”.

CSI-F defensa, i així insistirà en la mesa tècnica, que “la jornada continuada proporciona una sèrie de millores a tots els nivells, com s'ha demostrat en les comunitats autònomes on es desenvolupa de forma generalitzada i amb normalitat”.
 
Per aquest motiu, el sindicat recalcarà la importància d'una jornada continuada “coherent, consensuada i accessible”, així com l'aplicació de “un sistema transparent en tot el procés per part de l'Administració, sense llistats ocults i falta d'informació com la que vam viure l'any passat i que va generar un greuge comparatiu per a la majoria de centres públics” del País Valencià.


Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next