L'Oktobeerfest torna a la Marina de València del 6 al 14 d'octubre

La festa alemanya comptarà amb música en directe,10 tipus de cerveses per a degustar i menjar tradicional alemany
/ València
19 setembre 2018 01:00h

L'Oktobeerfest portarà a la Marina de València, per tercer any consecutiu i entre el 6 i el 14 d'octubre, deu tipus de cervesa, menjar típic alemany i música en directe dins d'un programa dirigit a tots els públics, segons han informat els organitzadors d'aquest certamen en un comunicat.

Per a aquesta cita s'instal·larà una carpa de 1.000 metres quadrats, decorada i ambientada a l'estil alemany, en la qual tindran lloc animacions i festes temàtiques i on s'oferiran regals i música tradicional bavaresa. Així, s'han previst una sessió de comèdia, competicions de cervesa i un concurs de bandes de música d'estil rock o pop els guanyadors del qual obtindran un viatge a Munic.

El High Cube, la terrassa sobre el mar al costat de l'edifici Veles e Vents tindrà entrada lliure i es convertirà en el centre del certamen totes les vesprades i nits des de les 19.00 hores i fins a les 3.30 hores amb "un extens programa per a tots els públics".

En aquesta fira es podrà degustar cervesa de les varietats original rossa, blat o torrada, així com gastronomia tradicional alemanya amb plats com a salsitxes Wurst, ensalades de creïlla, xucrut i garró de porc en salsa. A més, es comptarà amb plats més internacionals com a hamburgueses, frànkfurts, pizzes o croquetes.

Junt amb la gastronomia, el concurs de bandes de rock o pop i les competicions de cervesa hi haurà concerts de música en directe, festes temàtiques i sessions de Dj amb animació totes les nits, així com un monòleg del còmic valencià Óscar Tramoyeres.

El Concurs de Bandes Oktobeerfest es presenta com una de les novetats d'aquesta edició del certamen. Un jurat triarà quatre grups de música dels inscrits en la competició que complisquen els requisits de ser valencians, tindre un màxim de quatre integrants i tocar estils pop, rock o indie. Les bandes que vulguen participar podran inscriure's a través del correu contacto@feriadelacerveza.es fins al 26 de setembre.

Els conjunts musicals candidats actuaran l'11 d'octubre. Amb el premi que rebran els guanyadors, el viatge a Munic per a tots els integrants del grup, se'ls ofereix la possibilitat de conéixer la ciutat on va nàixer la festa més famosa de la cervesa fa més de 200 anys, han destacat els organitzadors. La banda guardonada serà a més l'encarregada de clausurar l'Oktobeerfest 2018 de la Marina de València amb un concert especial.

Concurs de cervesa

Respecte al concurs de cervesa, els impulsors del certamen han explicat que els seus participants s'enfrontaran en l'escenari per a batre's en duel bevent un litre de cervesa el més ràpid possible. El rècord de l'any passat, han recordat, està en 30 segons. Els guanyadors seran premiats amb més beguda d'ordi i degustacions gastronòmiques.

Per als visitants acompanyats de xiquets s'ha habilitat una zona infantil els diumenges 7 i 14.

next