España 2000 se suma a una manifestació protaurina a Paiporta que compta amb la cobertura legal del portaveu del PP local

El consistori va acordar que no donaria més permisos per a celebrar 'bous al carrer' després de registrar-se una víctima mortal aquest juny
/ València
19 setembre 2018 01:00h

L'Ajuntament de Paiporta va acordar el passat 18 de juny que no concediria més permisos d'ocupació de la via pública per a celebrar 'bous al carrer'. Si més no, mentre durara la investigació policial sobre un accident ocorregut a principis de mes que va acabar amb la vida d'un jove de Torrent.

La federació de penyes taurines de Paiporta i la penya El Arre, de tir i arrossegament, han convocat per a aquest dissabte, 22 de setembre, una manifestació "contra la imposició i a favor de les nostres tradicions". A la cita, que esperen que siga "multitudinària i pacífica", s'hi ha apuntat ja José Luis Roberto, el líder d'España 2000. Des del seu mur de Facebook, Roberto convida a "compartir al màxim la convocatòria" i afegeix: "No deixem que Compromís ens lleve les nostres tradicions".

La convocatòria també compta amb l'ajuda del PP local. En un primer moment la manifestació començava des de la zona on viu l'alcaldessa. El recorregut, però, es va canviar perquè la marxa fóra autoritzada per la Delegació del Govern. Aquesta segona comunicació es va enviar des del fax del despatx d'advocats del portaveu del PP a l'Ajuntament de Paiporta, Vicente Ibor.

En el seu mur de Facebook, Ibor manifesta que el PP "dóna suport a la manifestació del 22 de setembre", perquè "ara i sempre estem i estarem junt amb els nostres ciutadans". "Paiporta no es mereix una alcaldessa manipuladora que governa sense suport a les urnes i d'esquena a tot un poble".

next