Diari La Veu del País Valencià
L’Agència Antifrau investiga la concessió de la plaça de bous de València

L’Agència Antifrau del País Valencià investiga els contractes de cessió de la plaça de bous de València per part de la Diputació, propietària de la plaça, a la firma de l’empresari francés Simón Casas, que l’ha gestionada des de 2009. Segons han informat a EFE fonts coneixedores d’aquesta investigació, l’Agència Antifrau ha remés a la Diputació de València un informe provisional i ha donat un termini de 15 dies perquè puga presentar al·legacions.

Les mateixes fonts han informat que, en cas d’haver-se trobat indicis d’il·lícit penal, el cas s’haguera posat immediatament en coneixement de la Fiscalia, extrem que encara no s’ha produït.

Segons publica aquest dimecres el diari Las Provincias, la investigació se centra a conéixer els motius pels quals el preu de l’adjudicació es va reduir pràcticament un 50% en l’última renovació, la corresponent al període 2015-2018.

Si en anys anteriors (2010-2014) aquesta mateixa empresa va arribar a abonar fins a 360.000 euros per a gestionar el recinte taurí del carrer Xàtiva, en 2015 el pagament es va reduir fins als 200.000 euros, sense que consten informes tècnics que justifiquen aquesta reducció.

Comparteix

Icona de pantalla completa