Diari La Veu del País Valencià
Pedro Espadero construirà per sisé any consecutiu la foguera oficial d’Alacant

L’alacantí Pedro Espadero construirà per sisé any consecutiu la foguera oficial adulta de les festes de Sant Joan d’Alacant. Segons ha desvelat aquest dijous l’alcalde de la ciutat, Luis Barcala, Espadero ha sigut l’únic licitador del concurs que s’havia convocat.

El pressupost del monument, el més car de la ciutat, és de 98.800 euros (2.000 més que l’anterior), i Espadero ha sigut l’únic que ha optat a causa dels requeriments administratius requerits, així com per les característiques empresarials i el volum de facturació. El títol de la foguera d’Espadero serà ‘Amb una altra mirada’ i destaca una gran dona de tall clàssic amb un cridaner rematat cromàtica. Es tracta de la sisena ocasió consecutiva que Espadero alça la foguera oficial i la número 14 en la seua dilatada trajectòria.

Pel que fa a la foguera infantil, serà plantada també per sisé any seguit per Sergio Gómez. ‘A la recerca del foc perdut’ té un pressupost de 20.200 euros. A aquesta modalitat han optat tres constructors, un nombre que l’alcalde alacantí també ha considerat baix.

Comparteix

Icona de pantalla completa