Diari La Veu del País Valencià
Mariscal dissenya la serigrafia de la nova campanya de Casa Caridad per a recaptar fons
Europa Press / València

Cada any, de manera desinteressada, pintors valencians aporten els seus dissenys originals a l’associació per a transformar-los en serigrafies úniques.

Aquestes obres es lliuren a totes aquelles empreses i particulars solidaris que col·laboren anualment en la campanya ‘365 Menjars Solidaris’ de Casa Caridad, a través de la qual, i gràcies a un donatiu de 1.500 euros, es poden finançar les despeses d’un dia del seu menjador.

En aquesta ocasió, Javier Mariscal (València, 1950) ha sigut l’encarregat de crear la serigrafia, dissenyant un bodegó, colorista i fidel al seu estil personal.

Es tracta de la primera ocasió en la qual Mariscal col·labora amb l’associació. Les seues creacions es plasmen en diferents disciplines com l’interiorisme, el disseny gràfic, el paisatgisme, la pintura, l’escultura, la il·lustració, el disseny web i multimèdia i l’animació.

El dissenyador ha destacat als últims anys per la seua col·laboració amb Fernando Trueba en la pel·lícula d’animació Chico i Rita, nominada als Oscar en 2012.

Comparteix

Icona de pantalla completa