Bonig defensa les diputacions perquè són "una administració propera que presta molts serveis"

La líder del PPCV afirma que per a "modificar" les institucions provincials cal reformar abans la Constitució
/ València
21 setembre 2018 01:00h
La presidenta del PPCV ha acudit aquest divendres a À Punt per a parlar de l\'actualitat política.

La presidenta del PPCV ha reiterat hui el seu suport a la vigència i la necessitat de les diputacions. Durant una entrevista en À Punt, Isabel Bonig ha mostrat el seu desacord davant de la proposició de llei de Podem sobre el buidatge de competències de les corporacions provincials i el traspàs a la Generalitat junt amb el pressupost.

"No estan caducades. Si algú vol modificar-les ha de saber que no n'hi ha prou amb proposar una llei, perquè l'organització territorial de l'estat espanyol, ho diu la Constitució, és en municipis, províncies i comunitats autònomes i qualsevol modificació que afecta a les diputacions requereix una reforma constitucional", ha afirmat Bonig.

A banda dels entrebancs legals, la líder popular ha proclamat les virtuts d'unes institucions que, al seu parer són "una administració propera que porta molts dels serveis públics als municipis".

Segons Bonig, "hi ha ajuntaments que no poden fer front a les despeses en serveis i la gent de l'interior o municipis xicotets no han de ser ciutadans de segona; mereixen que una administració a qui paguen els seus impostos els preste serveis".

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next