Mariano Rajoy i la seua germana Mercedes ja tenen plaça de registrador a Madrid

El BOE publica aquest divendres la resolució del concurs de trasllats convocat en juliol
/ Alacant
21 setembre 2018 01:00h
Rajoy va presentar el 15 de juny la renúncia com a diputat en la cambra baixa espanyola i va anunciar que sol·licitaria el seu reingrés en el Cos de Registradors de la Propietat. 

L'expresident del govern espanyol, Mariano Rajoy, deixarà el seu lloc com a registrador de la propietat a Santa Pola (el Baix Vinalopó) després d'haver aconseguit plaça en un registre de Madrid. La seua germana Mercedes també ha aconseguit trasllat i deixarà Getafe per a treballar a la capital madrilenya.

Així s'arreplega en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) publicat aquest divendres, en virtut de la resolució de la Direcció general dels Registres i del Notariat que resol el concurs ordinari convocat el passat mes de juliol.

En concret, Mariano Rajoy ha aconseguit una plaça al registre de mercantil número cinc de Madrid. La seua germana Mercedes, que fins ara exercia al registre número dos de Getafe, estarà al registre número 54 de Madrid. El BOE publica el llistat dels 46 trasllats, en el qual Rajoy figura en el lloc número tres i la seua germana en el cinc.

Aquest juny, després de la moció de censura que va guanyar el socialista Pedro Sánchez per a tirar el PP de la Moncloa, Rajoy es va reincorporar a la seua plaça de registrador de la propietat a Santa Pola.

Durant les més de dues dècades que es va dedicar a l'activitat política, la seua plaça de registrador de la propietat havia sigut ocupada de forma interna per Francisco Gaspar Riquelme.

next