Jorge Rodríguez serà candidat a l'Alcaldia d'Ontinyent

L'expresident de la Diputació de València optarà per una agrupació d'electors si el PSPV s'oposa a la seua candidatura
/ València
22 setembre 2018 01:00h
Jorge Rodríguez ha argumentat que no podia respondre preguntes de la premsa perquè el cas està sota secret de sumari.

L'actual alcalde d'Ontinyent (la Vall d'Albaida), Jorge Rodríguez es tornarà a presentar a les eleccions municipals per a revalidar l'alcaldia del municipi en maig de 2019.

Rodríguez es troba imputat dins de l'operació Alqueria per presumptes delictes de prevaricació i malversació de fons públics en l'empresa pública Divalterra. L'expresident de la Diputació de València va ser detingut el passat mes de juny i posat en llibertat posteriorment. Això no obstant, l'alcalde d'Ontinyent va dimitir dels seus càrrecs a la corporació i va mantindre l'alcaldia de la seua localitat.

Ara, però, segons ha avançat aquest dissabte la cadena Ser, Rodríguez ha indicat que vol tornar a ser candidat del PSPV per a presidir l'Ajuntament d'Ontinyent. Però, en cas que els socialistes s'oposen al fet que l'alcalde es presente a les eleccions de maig de 2019 sota les seues sigles, contempla l'opció d'altres fórmules com ara una agrupació d'electors.

En tot cas, el proper dimarts acaba el termini per a presentar candidatures a les primàries del PSPV per a encarar els comicis de l'any vinent.

next