Diari La Veu del País Valencià
Jorge Rodríguez serà candidat a l’Alcaldia d’Ontinyent

L’actual alcalde d’Ontinyent (la Vall d’Albaida), Jorge Rodríguez es tornarà a presentar a les eleccions municipals per a revalidar l’alcaldia del municipi en maig de 2019.

Rodríguez es troba imputat dins de l’operació Alqueria per presumptes delictes de prevaricació i malversació de fons públics en l’empresa pública Divalterra. L’expresident de la Diputació de València va ser detingut el passat mes de juny i posat en llibertat posteriorment. Això no obstant, l’alcalde d’Ontinyent va dimitir dels seus càrrecs a la corporació i va mantindre l’alcaldia de la seua localitat.

Ara, però, segons ha avançat aquest dissabte la cadena Ser, Rodríguez ha indicat que vol tornar a ser candidat del PSPV per a presidir l’Ajuntament d’Ontinyent. Però, en cas que els socialistes s’oposen al fet que l’alcalde es presente a les eleccions de maig de 2019 sota les seues sigles, contempla l’opció d’altres fórmules com ara una agrupació d’electors.

En tot cas, el proper dimarts acaba el termini per a presentar candidatures a les primàries del PSPV per a encarar els comicis de l’any vinent.

Comparteix

Icona de pantalla completa