Diari La Veu del País Valencià
Detingut un home a València per abusar d’una menor a qui va coaccionar durant cinc mesos

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 33 anys com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual a una menor d’edat de 15 anys. L’agressor suposadament hauria aconseguit després de cinc mesos d’insistència mantindre relacions amb la menor.

Els fets van ocórrer a València, quan els agents van ser requerits per la Sala del 091 perquè acudiren a un bar on pel que sembla hi havia un home denunciat per abús sexual. Els policies van acudir al lloc i després d’identificar l’home van comprovar que el dia anterior havia sigut denunciat en una comissaria de la ciutat per abús sexual a una menor d’edat.

Els agents van esbrinar que l’home havia conegut a la menor en febrer d’aquest 2018 i després de cinc mesos, pel que sembla va insistir per a convéncer-la, hauria aconseguit mantindre relacions sexuals amb ella. Les relacions s’haurien produït una vegada a la setmana en un domicili.

Els policies després de les comprovacions pertinents el van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual. El detingut, amb un antecedent policial, ha passat a disposició judicial.

Comparteix

Icona de pantalla completa