Diari La Veu del País Valencià
Més de 6.000 persones descobreixen el Palau de les Arts en la Jornada de Portes Obertes

El Palau de les Arts ha rebut aquest diumenge més de 6.000 visitants i espectadors per a gaudir de la XI Jornada de Portes Obertes, una iniciativa amb la qual el centre d’òpera inaugura la seua activitat al públic.

Des de les 11.00 fins a les 17.00 hores, el públic ha pogut recórrer les diferents sales del teatre: la Sala Principal, l’Auditori i l’Aula Magistral, a més de descobrir alguns dels espais més significatius com els jardins de les Terrasses de les Palmeres, a 17 metres d’altura, o el Balcó de la Mar, que ofereix vistes a tota la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Així mateix, el centre d’arts ha disposat servei de cafeteria en l’Espai los Toros, situat en la planta onzena de l’edifici, així com servei de Taquilles. El Centre Plácido Domingo i l’Orquestra de les Arts han completat l’oferta de la jornada amb tres espectacles gratuïts.

El Teatre Martín i Soler ha albergat una sessió matutina i una altra vespertina d’un recital en el qual els artistes del Centre han interpretat fragments dels títols que formen la Temporada 2018-2019.

Per la seua banda, l’Orquestra de les Arts ha clausurat la jornada a l’Auditori amb un concert sota la batuta del director hongarés Gabor Takács-Nagy. El programa ha inclòs l’Obertura de La capricciosa corretta, de Martín i Soler, i el Concert per a clarinet, K 622, de Mozart, amb Joan Enric Lluna com a solista, a més de la Suite número 4, de Txaikovski, i la Primera simfonia, de Prokófiev.

Comparteix

Icona de pantalla completa