Diari La Veu del País Valencià
El Medusa Festival obri la preinscripció per a comprar els 55.000 abonaments de 2019

El Medusa Festival, que se celebra a Cullera (la Ribera Baixa), iniciarà aquest dilluns a les 18.00h en la seua pàgina web la preinscripció perquè totes les persones que desitgen obtindre un abonament per a 2019 puguen accedir a la plataforma de compra el pròxim 4 d’octubre, únic dia escollit per l’organització per a posar a la venda 55.000 abonaments.

El certamen, que celebrarà la sisena edició entre el 7 i el 12 d’agost de 2019, disposarà d’una varietat de preus “interessant”, asseguren des de l’organització. Els abonaments oscil·laran entre els 30 i els 120 euros depenent del tram de venda i les entrades VIP es posaran a la venda a partir dels 150 euros. A més, 15.000 places de la zona de descans també estaran a la disposició dels clients que decidisquen passar una setmana en les seues instal·lacions. La venda, que es realitzarà el pròxim 4 d’octubre a les 21.00h, tindrà com a requisit imprescindible haver-se registrat amb anterioritat, dins del termini estipulat per l’organització.

L’organització remarca que “el repte de 2019 serà superar un cartell d’artistes” on ja han desfilat superestrelles com David Guetta, Carl Cox, Martin Garrix, Hardwell, Richie Hawtin, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki i Alesso, entre d’altres, i marques com Qdance, Circoloco, Ants, Oro Viejo i Remember Mania.

“El Medusa segueix creixent, l’afecte del públic és evident i cada any fem passos per a seguir sorprenent els nostres fans. 2019 oferirà un impàs per a nosaltres, hem fet un pas ferm tant ací com en la internacionalització del Festival amb el salt a Mèxic i a Las Vegas”, manifesta el portaveu de l’esdeveniment, Andreu Piqueras.

Comparteix

Icona de pantalla completa