Diari La Veu del País Valencià
La justícia imputa el president de la Cambra de Comerç de València

ACN / València.

Els fets corresponen a l’etapa en què José Vicente Morata era president de la mútua d’accidents laborals, Umivale.

El jutjat número 1 de Quart de Poblet (Horta) ha citat com a imputat el president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata, per un presumpte delicte contra la Hisenda pública i la Seguretat Social, segons que han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià.

Morata ha estat citat a declarar al costat de dos persones més en la investigació corresponent a la seua gestió com a president de la mútua d’accidents laborals, Umivale, càrrec que va abandonar l’any 2012. La denúncia de tres antics empleats d’Umivale acusa Morata, el gerent de la mútua i la directora general d’haver utilitzat fons de la societat per a l’enriquiment il·lícit.

Entre altres, els denunciants assenyalen que el president de la Cambra de València s’hauria sotmès a una intervenció en una clínica privada amb els fons obtinguts a la mútua.

En aquest sentit, ordena requerir informació a la clínica privada per determinar si Morata va ser intervingut al centre i qui va efectuar els pagaments.

Igualment, requereix el llibre de registre de factures i altres registres contables dels anys 2011, 2012 i 2013.

Comparteix

Icona de pantalla completa