València-Califòrnia, la proposta d'À Punt per a conéixer 'les profunditats musicals' del territori

El programa, de format 'road movie', està conduït per Sénia Mulayali i Nelo Gómez i s'estrena aquest dimecres
/ València
25 setembre 2018 01:00h
Fotografia durant el rodatge de València-Califòrnia.

"Sénia Muyalali i Nelo Gómez no es coneixen de res però estan a punt d'emprendre una aventura junts. València-Califòrnia és un viatge per les carreteres valencianes a la recerca de música, ritme i nous artistes". Aquesta és la carta de presentació de la proposta d'À Punt per al dimecres a partir de les 23.45h.

Les aventures conjuntes de l'actor i la youtuber s'estrenaran en la xicoteta pantalla aquest dimecres, 26 de setembre. València-Califòrnia, produïda per Tresdeu Media, permetrà als teleespectadors conéixer 'les profunditats musicals' del territori seguint el viatge dels conductors del programa a bord d'una furgoneta amb què recorreran diversos indrets del País Valencià.  

Així, en el primer episodi –d'un total de 13–, Gómez i Mulayali s'encaminaran cap a la ciutat que va inspirar la cançó 'Hotel in Benidorm' de Paul McCartney. Des d'ací, posaran rumb cap al sud i creuaran la comarca de la Marina Baixa i la de l'Alacantí.  

La graella per a aquest dimecres a la nit estarà protagonitzada per l'humor i l'entreteniment. A les 22.00h s'emetrà un episodi d'Assumptes Interns dedicat a la família. A les 22.50h serà el torn del programa de monòlegs Comediants. Finalment, a les 23.45h s'estrenarà València-Califòrnia.

next