Diari La Veu del País Valencià
Sandra Gómez es presenta a les primàries del PSPV disposada a guanyar València

La secretària general del PSPV de la ciutat de València i portaveu socialista a l’ajuntament, Sandra Gómez, ha formalitzat aquest dimecres la seua decisió de concórrer a les primàries per a la candidatura socialista amb la intenció de treballar per una ciutat “més justa” i “més valenta” amb “menys desigualtats i més oportunitats”.

Gómez s’ha mostrat disposada a reeditar, per a consolidar “governs de progrés”, un pacte d’esquerres com el de la Nau, que va donar lloc en 2015 a l’actual govern municipal que conformen Compromís, PSPV i València en Comú.

La representant del PSPV ha assegurat que concorre a aquest procés “amb un projecte polític definit i clar” que ha descrit com a “valencianista, feminista i d’esquerres”.

Gómez ha destacat que la seua ha sigut la primera candidatura que s’ha presentat a la ciutat de València i ha recordat que ja va avançar que si eixia triada secretària general es presentaria per a ser cap de llista.

D’altra banda, preguntada per si està disposada a repetir després dels comicis un pacte de govern com el de la Nau, Sandra Gómez ha assegurat que “el projecte de la ciutat de València ha funcionat en aquestos quatre anys”, des de 2015. Ha dit que aquest és un model en el qual “tres partits, amb diferents visions i propostes, han aconseguit arribar a acords”.

“És una fórmula que funciona sobretot si som capaços de dirimir les discrepàncies o diferències de visió dins dels òrgans de debat i de decisió, dins de l’equip de govern”, ha comentat.

Gómez ha agregat que la voluntat dels socialistes és “que aquest projecte no dure quatre anys” i que “no siga un parèntesi entre dos buits”. Preguntada per si el PSPV veu possible superar en vots Compromís en els pròxims comicis, l’edil ha respost que els socialistes no es presenten a les eleccions “per a superar cap partit en concret” sinó “per a guanyar València”. Ha assenyalat que per a això la seua voluntat és “guanyar la confiança de la majoria de valencians”.

Comparteix

Icona de pantalla completa