Diari La Veu del País Valencià
El Web Summit descarta València com a seu

València no acollirà el Web Summit. L’organització del prestigiós cicle de conferències sobre tecnologia ha rebutjat la candidatura de València i ha assenyalat que opta per celebrar l’esdeveniment en capitals d’estat. El Web Summit va nàixer a Dublín i es venia celebrant a Lisboa els darrers anys.

València va presentar la seua candidatura abans de l’estiu i tant el president de la Generalitat, Ximo Puig, com l’alcalde de València, Joan Ribó, van considerar que València tenia “moltes possibilitats per a ser escollida”, tot i que competia amb “ciutats molt importants”. Finalment, aquest dimecres s’ha sabut que el Web Summit no tindrà lloc a València.

No obstant això, l’Ajuntament de València i la direcció de Web Summit han manifestat la seua voluntat “d’iniciar una relació de col·laboració” després que aquesta ciutat haja quedat descartada com a seu d’aquest certamen, segons han informat fonts municipals.

Les mateixes fonts han comentat, respecte a la idea de col·laborar entre el consistori i els responsables de la Web Summit, que l’organització de l’esdeveniment ha valorat “la tasca decidida de la ciutat de València per la innovació i l’emprenedoria” així com “el seu posicionament en l’impuls al coneixement”.

L’Ajuntament de València ha valorat que s’haja decidit obrir “una via per a explorar totes les possibilitats de col·laboració entre la ciutat i Web Summit”.

Comparteix

Icona de pantalla completa