La fira Trovam!-Pro Weekend ja té el cartell definitiu per a l'edició de 2018

La Habitación Roja, Julio Bustamante, Modelo de Respuesta Polar, Cactus i Ebri Knight són algunes de les propostes per als dies 8, 9, 10 i 11 de novembre a Castelló
/ València
26 setembre 2018 01:00h
La sisena edició del Trovam tindrà lloc del 8 a l\'11 de novembre a Castelló de la Plana.

La Fira Valenciana de la Música Trovam!–Pro Weekend dóna a conéixer la programació artística completa per a la seua sisena edició. Als noms ja coneguts de La Habitación Roja, Mafalda, Jonatan Penalba i Núria Graham, entre d'altres, s'han unit artistes com Belako, Julio Bustamante i Clara Peya. Totes aquestes bandes i solistes actuaran del 8 a l'11 de novembre en diversos espais de la ciutat de Castelló com l'Auditori, el Teatre Principal, la Plaça Major i la plaça de l'Hort dels Corders.

El cartell definitiu de la sisena edició de la Fira Valenciana de la Música comptarà amb més de quaranta propostes artístiques. El grup Modelo de Respuesta Polar és una de les noves incorporacions valencianes al Trovam!–Pro Weekend. També cal destacar els concerts d'Inèrcia i Gin Lemon's; dels guitarrers Balloon Flights, Fuxxhow i Mad Robot; de l'electrònica delicada d'Étoimoi; de la veu de Carles Pastor, i de la interpretació dels ritmes pop-rap-rock més ballables de Cactus.

També visitaran Castelló artistes d'altres punts de l'estat espanyol. D'aquesta manera, la capital de la Plana vibrarà amb l'energia dels maresmencs Ebri Knight i la seua fusió de ritmes mediterranis, melodies celtes i punk. El duet format per Arnau Tordera (líder d'Obeses) i Magí Canyelles, així com les veus de Museless i Santi Campos seran altres representants catalans a la fira. Des de les illes Balears arribaran Da Souza i Saïm. També actuaran els gallecs Kings of the Beach, els asturians MyVestal i els bascos Amorante i Smile. La música dixie de Tomaccos, el rock ballable de The Rebels, el blues enèrgic de Tina & Joe i l'indie-folk de Fizzy Soup completen la programació artística de la pròxima edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam!–Pro Weekend.

Entrades a la venda per a La Habitación Roja

La Habitación Roja, referent indiscutible del pop-rock valencià, actuarà a l'Auditori de Castelló el 10 de novembre. Les entrades per a aquest espectacle ja estan a la venda al preu de 15 euros (més despeses de gestió).

La Fira Valenciana de la Música Trovam!–Pro Weekend està organitzada per l'Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana en col·laboració amb l'Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló i la Valencian Music Association (VAM!). La iniciativa forma part del programa de desenvolupament estratègic 'Fes cultura' de la Generalitat i compta amb el suport de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, d'À Punt Media i de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. També hi participen altres organismes com ara l'Associació de Promotors de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV) i l'Associació Valenciana de Sales de Música en Directe (En Viu!).

next