Diari La Veu del País Valencià
Camps nega haver ordenat que la Generalitat contractara amb la trama Gürtel

L’expresident de la Generalitat Francisco Camps ha afirmat que no va donar “cap instrucció” per a adjudicar contractes a la trama Gürtel i ha lamentat que després de deu anys se l’intente “recol·locar una altra vegada en la matriu” de la causa “Orange Market”.

Camps ha fet aquestes declaracions als periodistes després de la decisió de l’Audiència Nacional de reobrir la peça de Gürtel relacionada amb l’empresa Orange Market del grup de Francsico Correa per a investigar adjudicacions que el PPCV va fer a la trama després que l’exsecretari general del PPCV Ricardo Costa assenyalara Camps com a l’ideòleg del finançament il·legal d’aquesta formació en el judici a la branca valenciana de Gürtel.

“L’any 2009 ja van passar els testimonis a dir que no van rebre cap directriu i el TSJ va decidir no investigar-me en aquesta causa”, ha exposat Camps, que s’ha mostrat tranquil davant la decisió de l’Audiència Nacional perquè la causa ja va ser jutjada i sentenciada.

Segons ha manifestat, el TSJ va decidir jutjar-lo pel cas dels vestits i aquesta “seria una mena de revisió” d’eixe judici: “Com que no vaig ser condemnat, a veure si poden jutjar-me per una altra cosa”, ha agregat.

Comparteix

Icona de pantalla completa