Diari La Veu del País Valencià
Quim Torra nega el desinterés cap al País Valencià i ofereix trobar-se ràpid amb Ximo Puig

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha replicat via Twitter al president valencià, Ximo Puig, que sí que vol entendre’s amb ell i li ha oferit visitar-se.

Puig havia declarat aquest mateix dijous que tots dos governs van millorar la seua relació després de l’etapa del PPCV al govern de la Generalitat però també havia advertit que “ara sembla que qui no vol saber res és el Govern de Catalunya”.

Torra li ha respost: “Benvolgut president, és tot el contrari: ho volem saber tot del País Valencià. I ja sabeu que espere veure-vos ben ràpid a Barcelona o a València, com preferiu”.

Ximo Puig s’havia referit a la Generalitat de Catalunya durant un acte a Barcelona en preguntar-li els periodistes precisament per l’absència de Torra en eixe esdeveniment, la ‘Gran Trobada pel Corredor Mediterrani’.

Puig havia afegit que la situació política catalana “és a voltes complicada” i que l’executiu valencià vol normalitzar les relacions amb Catalunya, vinculada estretament amb el País Valencià, el seu principal soci comercial.

“Espere que, més ràpid que tard, recuperem els ponts de diàleg. Nosaltres sempre hem estat a favor del diàleg. És un element fonamental per a resoldre problemes”, segons Puig.

Comparteix

Icona de pantalla completa