Diari La Veu del País Valencià
Camps estaria encantat de ser candidat a l’Alcaldia de València si li ho demana el Partit Popular

L’expresident de la Generalitat i del Partit Popular valencià (PPCV), Francisco Camps, assegura que estaria “encantat” de ser candidat per aquesta formació a l’Alcaldia de València si les bases i els seus companys de partit li ho demanaren i li digueren que els agradaria “recuperar” la “potència” de la capital valenciana en època del PP i “seguir aprofundint en la potència de futur d’una ciutat tan important”. “Un honor més gran és impossible”, afirma.

Camps, que es va pronunciar d’aquesta manera en una entrevista en el programa El Faro de la 8 Mediterráneo aquest dijous a la nit i que ha sigut recollida per Europa Press, va indicar que l’Alcaldia de València és “un somni per a qualsevol valencià”, al mateix temps que va recordar que ell va ser “regidor de Trànsit i primer tinent d’alcalde” d’aquesta ciutat amb Rita Barberá i va afirmar que la coneix “extraordinàriament bé”.

“És el meu partit, és el meu discurs, és la meua ciutat. Són els meus companys de partit, és la gent amb qui he crescut tota la meua vida política i jo no podria dir-los que no”, va agregar Francisco Camps. No obstant això, va considerar que al Partit Popular hi ha persones “extraordinàries” per a ser designades cap de llista en la capital valenciana. Camps va valorar les possibilitats perquè Isabel Bonig, la presidenta del PPCV, aconseguira la Presidència de la Generalitat.

L’expresident també va destacar la situació de València en un “lloc extraordinari” així com les seues comunicacions i infraestructures i va reiterar que està “en un moment extraordinari si algú lidera la ciutat sabent què té entre mans”. “València és una de les grans joies d’Espanya i la nostra nació necessita les grans capitals”, va asseverar Camps.

Comparteix

Icona de pantalla completa