El camió de Les Arts Volant porta l'òpera 'Bastià i Bastiana' a sis barris de València

La primera funció va ser aquest divendres a la plaça de la Mare de Déu i l'última serà el 7 d'octubre a la plaça Nova de l'Església de Benicalap
/ València
29 setembre 2018 01:00h

Després de rodar tot l'estiu per carreteres valencianes amb la intenció de dur a tretze pobles de la demarcació de València l'òpera Bastià i Bastianaescrita per un jove Mozart, el camió de Les Arts Volant fa parada a la ciutat de València per a representar l'espectacle en sis barris.

La primera funció va ser aquest divendres a la nit a la plaça de la Mare de Déu. Aquest dissabte serà a la plaça de l'Església dels Àngels, al Cabanyal, mentre que diumenge serà a l'esplanada del Parc d'Aiora. Les funcions continuen la setmana vinent. El 5 d'octubre el camió estarà a la plaça del Pilar; el 6, a la plaça de l'Ermita dels Orriols, i el 7, a la plaça Nova de l'Església de Benicalap. El divendres i el dissabte, la representació comença a les 22.00h, mentre que el diumenge és a les 20.00h.

Així, el veïnat de sis barris de València –la Seu, el Cabanyal, Aiora, Velluters, Orriols i Benicalap– podrà gaudir de l'òpera dins de la iniciativa municipal Cultura als Barris i de la proposta interinstitucional Les Arts Volant, en la qual participa l'Ajuntament de València juntament amb la Generalitat i la Diputació de València.

next