Diari La Veu del País Valencià
Canal 9 manté 111 treballadors fins a la liquidació al juny de 2015
Europa Press / València

Les necessitats de personal fixades per l’empresa ascendeixen a 111 persones, encara que 23 d’elles pertanyen a l’àrea de documentació i passaran a treballar en la Generalitat a causa de la cessió de l’arxiu audiovisual.

RTVV SAU ha de concretar els requisits que han de complir els treballadors per a desenvolupar dites tasques i les característiques de cada lloc de treball, així com el procediment per a sol·licitar la seua cobertura, segons fonts de l’empresa.

Els llocs de treball oferits podran ser amortitzats “en qualsevol moment i de forma unilateral per l’empresa”, amb anterioritat a la finalització del període màxim fixat, el 30 de juny de 2015, en funció de les necessitats i del criteri empresarial de RTVV.

Els sindicats han demanat a l’empresa les concrecions davant “els dubtes” existents, i han indicat que RTVV “no ha volgut concretar la temporalitat de cada contracte”, mentre que els acomiadaments massius es faran previsiblement per burofax i quan es reba ja s’haurà efectuat la transferència amb la indemnització.

Així mateix, calculen que els acomiadaments es faran “com a mínim” en Setmana Santa, la qual cosa implica que en la pràctica cobraran el mes d’abril “pràcticament sencer”, ja que cal preavisar amb quinze dies d’antelació.

D’altra banda, CGT -l’únic sindicat que va votar en contra de l’acord per a l’ERO d’extinció d’ocupacions de RTVV- ha convocat per a dilluns que ve una assemblea d’afiliats, en la qual es decidirà la presentació d’una demanda col·lectiva contra aquest ERO.

Comparteix

Icona de pantalla completa