Diari La Veu del País Valencià
La Guàrdia Civil rescata sis migrants a la costa alacantina i albira quatre pasteres

La Guàrdia Civil ha rescatat sis immigrants, quatre d’ells menors d’edat, i ha albirat quatre pasteres al llarg de la costa d’Alacant aquest diumenge, segons ha informat l’Institut Armat.

El primer dels rescats ha tingut lloc quan el Servei Marítim de la Guàrdia Civil ha trobat una embarcació a la deriva a la zona del far de l’Albir, a l’Alfàs del Pi (la Marina Baixa). Durant la batuda per a trobar els ocupants de la pastera, s’han localitzat dos immigrants en una zona de roques. Aquestes dues persones, pel que sembla menors d’edat, han fet senyals de socors als agents, que han procedit al seu rescat des de l’embarcació. Posteriorment, han sigut localitzades altres quatre persones, totes elles d’origen algerià i “en bon estat de salut”. D’aquestos, dos diuen també ser menors d’edat.

Durant la jornada s’han trobat altres tres pasteres: dues a la Cala Redona, al Pilar de la Foradada (el Baix Segura), i una altra a la platja de les Urques, a Calp (la Marina Alta). La Guàrdia Civil ha establit un dispositiu de cerca per a localitzar la resta de persones que anaven a bord de les pasteres.

Comparteix

Icona de pantalla completa