Diari La Veu del País Valencià
Yo Diablo i els seus sons ‘salvatges’ guanyen el Sona la Dipu 2018

Els sons “salvatges” de Yo Diablo, una banda amb un original rock vintage, han convençut el jurat del Sona la Dipu, que va decidir en la matinada del divendres al dissabte a Gandia la identitat del guanyador del programa musical de la Diputació de València alhora que va destacar “el gran nivell dels finalistes”.

Segons ha relatat la institució en un comunicat, va ser una “lluita molt igualada”, en la qual Yo Diablo “es va acabar imposant a la fusió electrònica de blues i jazz proposada per Twise, el pop-rock psicodèlic de Tin Robots i el rock decadent de Mr. Perfumme”.

El parc Ausiàs March de la capital de la Safor va congregar vora 3.000 persones en el penúltim capítol de la present edició del Sona la Dipu, que acabarà en novembre amb el concert de presentació del guanyador. Yo Diablo tindrà la possibilitat de triar l’estudi on gravarà el disc subvencionat per la Diputació, a més de participar en festivals musicals per tot el territori.

El jurat del Sona la Dipu, format per Kiko Tur, María Carbonell, Marta Moreira, Quique Medina i David Ferri, ha pres la decisió final d’una edició en la qual s’ha batut el rècord de projectes presentats, amb més d’un centenar de maquetes entre les quals el jurat va seleccionar els 12 aspirants que han protagonitzat les quatre semifinals d’enguany als municipis d’Ontinyent, Requena, Montcada i la Pobla de Vallbona.

Comparteix

Icona de pantalla completa