La jutgessa del cas Màster arxiva totes les imputacions excepte la de Cifuentes

La magistrada únicament manté la investigació oberta per la falsedat documental contra l'expresidenta madrilenya i quatre persones més
1 octubre 2018 01:00h
En la imatge, l\'expresidenta madrilenya Cristina Cifuentes.

Després de la decisió del Tribunal Suprem del passat divendres sobre no investigar el màster de Pablo Casado, la jutgessa instructora del conegut com el cas Màster, Carmen Rodríguez-Medel, ha decidit arxivar totes les imputacions pels delictes de prevaricació administrativa i suborn. Així ho avancen aquest dilluns alguns mitjans com ara El País o eldiario.es.

La magistrada alça ambdues acusacions contra 19 persones, entre les quals es trobaven companyes del dirigent popular, però manté la investigació oberta per falsedat documental contra Cristina Cifuentes, expresidenta de la Comunitat de Madrid; Enrique Álvarez Conde, considerat el cervell de la trama; Teresa Feito Higueruela, exassessora del govern madrileny, i Alicia López dels Mossos i Cecilia Rosat, dues de les professores que van signar l'acta del treball de fi de màster de l'antiga cap de l'executiu autonòmic.

Els cinc segueixen investigats per participar suposadament en la falsificació de l'acta del treball de fi de màster (TFM) de l'expresidenta madrilenya.

next