Diari La Veu del País Valencià
Alzira acull l’últim concert de Txarango als escenaris valencians

El proper concert del 9 d’Octubre a Alzira tindrà un tarannà especial, ja que serà l’última vegada que Txarango puge a un escenari valencià. Els catalans, que van anunciar la retirada de l’activitat musical prevista per a després del 13 d’octubre, encapçalen el cartell del tradicional espectacle que acull la ciutat de la Ribera Alta per a celebrar la Diada del País Valencià.

Junt amb Txarango actuaran el proper 8 d’octubre al recinte firal d’Alzira Els Catarres, que aquest any acaba de llançar nou àlbum, Tots els meus principis. Integrada per músics alabesos i catalans, Green Valley completarà el cartell junt amb La Fúmiga, que retorna un any més a l’escenari del recinte firal després de llançar aquest estiu un nou senzill, Mediterrània; El pez volador, que també acaben d’avançar el nou senzill Todo por el rock; així com Buhos, que presentaran el darrer treball, La gran vida, i Tesa.

El concert començarà el dia 8 d’octubre a les 21 hores al recinte firal i el consistori ha posat a la venda les entrades a la taquilla del Gran Teatre d’Alzira i una hora abans de l’inici de les actuacions.

Comparteix

Icona de pantalla completa