Diari La Veu del País Valencià
Una pastera amb 12 migrants arriba a la costa de Torrevella

La Creu Roja ha atés dotze persones que han arribat aquest dimarts en una pastera la costa de Torrevella (el Baix Segura). Els migrants, que han arribat a la platja de la Cala del Moro, són homes, majors d’edat i diuen ser algerians, segons ha indicat la Guàrdia Civil en un comunicat.

Per la seua part, Creu Roja ha destacat que s’ha mobilitzat un equip de resposta immediata d’Ajuda Humanitària a Immigrants en Costa (AHIC) per a atendre les deu persones custodiades per Guàrdia Civil.

L’avís per l’arribada de l’embarcació l’ha donat un veí que ha alertat de l’albirament de la pastera al voltant de les 10.30 hores d’aquest dimarts. En la seua localització han participat agents de la Guàrdia Civil i de la Patrulla Fiscal i de Fronteres de Torrevella.

Es tracta de la cinquena embarcació que arriba a aigües de la demarcació d’Alacant des de diumenge passat. Eixe dia van arribar quatre pasteres amb sis immigrants al Pilar de la Foradada, Calp i Serra Gelada; a més, ahir dilluns, van ser localitzats a Benidorm tres dels nou immigrants que van arribar a Serra Gelada.

Comparteix

Icona de pantalla completa