Diari La Veu del País Valencià
À Punt tindrà dades d’audiència oficials l’11 d’octubre

La televisió pública À Punt disposarà de les primeres dades oficials per a mesurar el seu impacte la pròxima setmana. Concretament l’11 d’octubre és el dia que la cadena espera tindre sobre la taula les primeres dades d’audiència gràcies al contracte firmat fa unes setmanes amb Kantar Media.

Segons ha explicat el president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Enrique Soriano, en un diàleg improvisat amb periodistes que assistien a una roda de premsa en el Palau de la Generalitat, la cadena sabrà a partir de la pròxima setmana dades concretes de quants espectadors miren cadascun dels espais de la televisió pública valenciana.

Les primeres dades d’audiència arriben enmig de l’intercanvi d’opinions entre la directora general d’À Punt, Empar Marco, i el president de la Generalitat, Ximo Puig, a compte del pressupost dels mitjans públics per a 2019. Marco i el Consell Rector de la CVMC han demanat 15 milions més per a l’exercici 2019 –passant de 55 a 70 milions de pressupost–, però el cap del Consell de moment s’ha mostrat reticent a contemplar aquest augment en el projecte de llei de pressupost de la Generalitat per al pròxim exercici.

Comparteix

Icona de pantalla completa