Diari La Veu del País Valencià
Ryanair unirà Alacant amb Sevilla i València amb Nantes en estiu de 2019

L’aerolínia Ryanair obrirà 36 noves rutes a l’estat espanyol en la temporada d’estiu de 2019 i, entre elles, les que uneixen Sevilla amb Alacant i Fuerteventura i València amb Nantes, segons ha anunciat aquest dimarts en roda de premsa a Madrid el director de màrqueting de l’aerolínia, Kenny Jacobs.

L’aerolínia assegura que malgrat les vagues dels seus tripulants de cabina i la caiguda generalitzada de les principals xifres de turisme a l’Estat, cal obrir noves rutes que diversifiquen l’oferta espanyola.

A l’estat espanyol, Ryanair operarà 36 noves rutes. D’aquestes noves connexions, onze tenen com a destinació el Regne Unit; sis, Itàlia; cinc, el Marroc; quatre, França; dues, Espanya (Sevilla-Alacant i Sevilla-Fuerteventura), i una ruta nova a Irlanda, Hongria, Ucraïna, Luxemburg, Portugal i Polònia.

En total, oferirà més de 600 rutes a l’estat espanyol i transportarà 48,3 milions de passatgers anuals. D’aquesta manera, augmentarà el tràfic en un 3% en el conjunt dels 27 aeroports espanyols en què opera Ryanair.

Per a celebrar aquestes noves rutes, la companyia ha llançat una oferta de seients des de 14,99 euros per a volar cap a i des de l’estat espanyol entre els mesos d’octubre i desembre.

“Espanya segueix sent una destinació estupenda i Ryanair tria l’obertura d’aquestes noves rutes pel país”. No obstant això, “realitzem una crida a les autoritats turístiques del país perquè treballen en la diversificació del sector amb l’objectiu que reprenga una senda alcista”, conclou el directiu.

Comparteix

Icona de pantalla completa