Diari La Veu del País Valencià
El Parc Central de València està ja al 99% i obrirà les portes en qüestió de setmanes

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha avançat aquest dimecres que la primera part del Parc Central està “a punt de caramel” i que “ben aviat la gent començarà a gaudir” d’aquesta zona, que ja està finalitzada en el “99%”, segons ha afegit el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià. Per tant, és “qüestió de setmanes, no de mesos”, l’obertura d’aquesta primera fase del projecte, que limita amb els barris de Russafa i Malilla.

Així ho han manifestat tots dos en declaracions als mitjans després de visitar les obres juntament amb la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, i el director general de València Parque Central, Salvador Martínez.

L’obertura serà per fases, ja que en la part del parc pròxima al concessionari d’automòbils –al costat del pas elevat de Giorgeta i que va haver de ser finalment desallotjat pel consistori per a poder acabar la primera fase– “s’ha pogut començar a treballar des de fa poc”. Tot i això, “la immensa majoria del parc molt aviat estarà a la disposició dels ciutadans”, ha subratllat l’alcalde.

A més, Ribó ha anunciat que les obres en les naus dos i tres, destinades a la Universitat Popular i a activitats culturals, començaran la setmana que ve. Sarrià ha indicat que “poden estar acabades en uns mesos”, encara que els treballs en la resta de naus es perllongaran més temps.

Comparteix

Icona de pantalla completa