La Universitat Rey Juan Carlos anuncia que recorrerà l'arxivament del cas Màster

La institució acadèmica mostra el "màxim respecte a les decisions judicials" però assegura que no comparteix els criteris de la jutgessa
3 octubre 2018 01:00h
En la imatge, l\'expresidenta madrilenya Cristina Cifuentes.

La Universitat Rey Juan Carlos de Madrid ha anunciat que recorrerà l'arxivament provisional de bona part de les diligències d'investigació del cas Màster. En un breu comunicat, la universitat mostra "màxim respecte a les decisions judicials" però assegura que no comparteix els criteris establits per la jutgessa Carmen Rodríguez-Medel per a arxivar el cas.

La decisió del Tribunal Suprem, divendres passat, de no investigar pel cas Màster el president del PP, Pablo Casado, va provocar la rèplica per part de la jutgessa del jutjat ordinari d'instrucció de Madrid que portava la resta del cas.

Aquest dilluns, Rodríguez-Medel va acordar arxivar tota la causa contra alumnes per delictes de prevaricació administrativa i suborn i deixar-la oberta només contra l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes i el suposat organitzador de la trama, Enrique Álvarez Conde, a qui investigarà per un delicte de falsedat documental.

next