La Pobla del Duc es converteix en un aparador per a productors i comerciants locals

La Fira Comercial i Gastronòmica donarà a conéixer entre el 5 i el 7 d'octubre els productes d'elaboració artesanal
/ València
4 octubre 2018 01:00h
La Fira Comercial i Gastronòmica és un esdeveniment cultural de la comarca de la Vall d\'Albaida.

La 13a edició de la Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc convertirà la població de la Vall d'Albaida durant dos dies en un gran aparador per als productors i comerciants locals. Del 5 al 7 d'octubre, la plaça de l'Església de la localitat i els carrers adjacents gaudiran de diverses activitats culturals i d'oci que completaran l'oferta gastronòmica i turística.

La Fira Comercial i Gastronòmica "pretén promocionar i dinamitzar els sectors productius i el comerç de la localitat, establint un marc de trobada entre els empresaris dels diferents sectors econòmics de la localitat i els visitants", explica l'Ajuntament en un comunicat.

Des del consistori es remarca que la fira no solament representa el comerç i la gastronomia local, sinó que durant aquest pròxim cap de setmana als carrers de la Pobla del Duc es podrà gaudir d'una "mostra variada i diversa d'activitats culturals". Entre els actes programats hi ha exhibicions de perruqueria; desfilada de moda i complements; cercaviles de xirimiters- tabaleters; concerts de la banda jove i la batukada; manualitats, tallers, jocs, contacontes i parcs infantils; exposicions patchwork; exhibicions hípiques; balls de saló, dansa i balls populars; arts escèniques; música, i balls llatins en directe amb l'actuació de Sixto Márquez. També està programat el concert In vivo de lírica i pop i un espectacle de copla i ranxeres.

Tota aquesta oferta d'oci estarà complementada amb degustacions de vi, oli, dolços tradicionals i licors i una xicoteta mostra d'artesania. També es promocionarà l'oferta turística de la localitat englobada en la Ruta de les Heretats de la Pobla del Duc i la comarca.

next