Diari La Veu del País Valencià
Vueling transporta 7 milions de passatgers des de l’aeroport de València

L’aerolínia Vueling, que va començar a operar quatre rutes en l’aeroport de Manises l’any 2004, ha arribat a la xifra de set milions de passatgers transportats en aquestes instal·lacions. Ara, catorze anys més tard, la companyia opera 13 rutes estatals i internacionals des de València.

Per a celebrar-ho, Vueling ha contactat amb el passatger número 7 milions, el valencià Jorge Aliaga Pérez per a fer-li lliurament de dos vols per a volar a qualsevol de les tretze destinacions que la companyia opera actualment des de València.

L’afortunat passatger i la seua esposa, que es dirigien a Barcelona per a iniciar les seues vacances, van estar acompanyats per la responsable de Planificació i Slots de Vueling, Maria Antonia Ramis, i Joaquín Rodríguez, director de l’Aeroport de València, explica l’empresa en un comunicat.

En l’actualitat, Vueling és una de les companyies “de referència” en l’Aeroport de Manises, on opera 13 rutes directes a la Corunya, Alger, Àmsterdam, Barcelona, Bilbao, Brussel·les, Roma (Fiumicino), Eivissa, Milà (Malpensa), París (Orly), Palma de Mallorca, Sevilla i Tenerife, recalquen.

Vueling, companyia pertanyent al grup IAG, té 130 destinacions de curt i mitjà radi a Europa, Nord d’Àfrica i Pròxim Orient, que són operades amb una flota conformada per 112 avions.

Comparteix

Icona de pantalla completa