Diari La Veu del País Valencià
La delegació del govern autoritza una manifestació el 9 d’Octubre promoguda per un imputat per les agressions de 2017

La Delegació del Govern ha autoritzat una huitena manifestació per al 9 d’Octubre, promoguda per Pepe Herrero, el comentarista faller imputat per les agressions ultres de l’any 2017. La marxa transcorrerà entre la plaça de Sant Agustí i la dels Pinazos entre les 21.00 hores i les 22.30. L’entitat que convoca la mobilització és ‘Mi Tierra CV’, segons han confirmat a Europa Press fonts de Delegació del Govern.

Aquesta associació manté un grup i una pàgina de Facebook i es va crear en 2017. Es defineixen com una associació amb l’objectiu de “promoure activitats i moviments per a difondre la personalitat valenciana” i “donar suport i treballar junt amb persones, grups, entitats i partits polítics que donen suport a les tradicions i el vertader sentiment valencià” que sempre ha caracteritzat, segons l’associació, els valencians.

Amb aquesta mobilització, són ja huit les autoritzades per la Delegació del Govern durant tota la jornada del 9 d’Octubre. La primera manifestació, de 17 a 20.30 hores, és la de la Coordinadora de l’Associació del Regne de València de Gais i Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals, des de Sant Agustí fins al Parterre.

A les sis de la vesprada començarà la d’Unió – Unió Valenciana –fins a les 20.30 hores–, amb eixida del carrer Hospital i arribada a les Torres de Serrans per Guillem de Castro. Espanya 2000 es concentrarà de 18 a 22 hores a la plaça de la Mare de Déu. De 18.30 a 21 hores tindrà lloc la manifestació d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) – Comissió 9 d’Octubre, amb eixida en Sant Agustí i arribada a la plaça Amèrica.

La següent, de set a deu de la nit, és la de Coordinadora Obrera Sindical i seguirà el mateix recorregut que l’anterior, de Sant Agustí a plaça Amèrica. I la penúltima és la d’Avant -dCide – Els Verds Moderats, de 20 a 22 hores amb eixida en Sant Agustí i arribada a la plaça dels Pinazos.

Els antitaurins, al matí

Així mateix, la concentració antitaurina, prevista per a les 17.30 hores en Correus, s’ha traslladat al matí a petició pròpia, han confirmat fonts de Delegació. Segons han explicat, en una protesta per un acte taurí, la seua prioritat era manifestar-se enfront de la plaça de bous, cosa que no podrien fer a la vesprada per la coincidència amb altres marxes.

Comparteix

Icona de pantalla completa