Diari La Veu del País Valencià
Ciutadans convida Puig a combatre els populismes d’esquerres deixant de governar amb Compromís i Podem

Si Isabel Bonig ha recriminat a Puig el fet de qüestionar únicament els populismes de dretes i no d’esquerres, la portaveu de Ciutadans, Mari Carmen Sánchez, ha fet servir aquest mateix argument per a criticar la intervenció del cap del Consell en l’acte institucional del 9 d’Octubre. La síndica del partit taronja ha aconsellat a Puig que deixe de governar amb Compromís i Podem i així combatre contra els populismes d’esquerres. “Seria un primer pas perquè els populismes de tota classe estan fent mal a la societat”, ha indicat.

Pel que fa a la reclamació de Puig d’un major “autogovern”, la portaveu de la formació taronja ha indicat que ho comparteix però alhora ha avisat que per a aconseguir això, cal fer una remodelació de l’actual sistema de finançament. Així mateix, Sánchez considera que Puig ha fet servir eufemismes en la seua intervenció, com ara “el problema valencià” per a referir-se a l’infrafinançament valencià. “Tant Puig com el president del govern espanyol han tractat amb pinces aquest assumpte”, ha asseverat.

La veu de la formació taronja al País Valencià no ha volgut concloure les seues declaracions sense enviar un toc d’atenció al president Puig: “Convide Puig a combatre amb més força la corrupció que seguim tenint a la Comunitat tots els dies”.

Comparteix

Icona de pantalla completa