Compromís aplaudeix que Puig i Oltra hagen defensat un finançament just davant de Sánchez

Fran Ferri admet que el president espanyol ha tractat d'una manera breu els problemes econòmics valencians però celebra que almenys ho haja reconegut
9 octubre 2018 01:00h
Compromís participant en la processó cívica del 9-O.

El portaveu de Compromís, Fran Ferri, ha celebrat que tant el president Puig com la vicepresidenta Oltra hagen dedicat gran part dels seus discursos en l'acte institucional del 9-O a defensar la necessitat d'un nou model de finançament. Però el que Ferri ha valorat és que ho feren davant del president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

"Puig ha fet un discurs molt assenyat en el qual ha parlat d'aspectes importants, com ara que les societats si no avancen, retrocedeixen. Compartisc també la idea que les autonomies ens han portat a la situació millor de l'Estat espanyol". 

Preguntat sobre si la intervenció de Sánchez ha dedicat poc de temps al problema de l'infrafinançament, Ferri ha reconegut que ho ha abordat de manera breu però que almenys ho ha reconegut. "El que volem ara és que escolte les paraules d'Oltra i Puig i resolga per fi el tema del finançament", ha afegit.

next