Marina Civera Moreno, fallera major de València 2019

Sara Larrazabal Bernal serà la fallera major infantil
/ València
10 octubre 2018 01:00h
Marina Civera Moreno i Sara Larrazabal Bernal, escollides falleres majors de València per a 2019

Marina Civera Moreno, de la Falla Barri de Sant Josep, serà la nova fallera major de València. La candidata, "fallera de tota la vida", ha rebut la telefonada de l'alcalde de València, Joan Ribó, que a les 19.35h de la vesprada d'aquest dimecres li ha comunicat la notícia.

Davant l'assemblea de presidents i el ple de la Junta Central Fallera (JCF), junt amb representants de la festa i membres del jurat, el primer edil ha obert els sobres que contenien la identitat de les triades i després ha realitzat les corresponents telefonades per a anunciar-los personalment el seu nomenament.

Durant la conversa amb Ribó, Civera ha assegurat que serà "una fallera molt entregada a la festa" i "molt propera als fallers". A més, ha posat en valor les "12 dones meravelloses", la seua cort d'honor, que l'acompanyaran aquest any. "Gràcies al jurat per confiar en mi i per pensar que puc ser una bona Fallera Major, els faré estar molt orgullosos", ha manifestat per telèfon.

Com a gran ambaixadora de les festes falleres, Marina Civera ha manifestat que vol "ser una fallera molt entregada a la festa, als fallers i sobretot que sàpigen que tinc estima per València". "Vull fer-ho tan bé com siga possible", ha asseverat. La telefonada ha conclòs amb Ribó recordant-li que aquest dijous, 11 d'octubre, serà proclamada com a Fallera Major de 2019 i assegurant que passarà per la seua casa per a felicitar-la personalment.

Uns minuts abans de parlar amb Civera, Ribó ha telefonat a la fallera major infantil, Sara Larrazabal Bernal, de la falla Josep Maria Bayarri-Los Isidros, per a comunicar-li que serà la fallera major infantil. Entre plors d'emoció, Larrazabal ha explicat a Joan Ribó que està en sisé de primària i que és fallera des que va nàixer. La representant de la cort infantil ha assenyalat que espera que tothom gaudisca molt de la festa, tal com ella farà. "Representaré València de la millor forma possible", ha assegurat.

Cort d'honor

D'aquesta forma, la cort d'honor de la Fallera Major 2019 està formada per Ana Ebri, de la Falla Isabel La Catòlica-Ciril Amorós; Andrea López, de Carrera de Malilla-Illa Cabrera; Azahara Vallet, de la Pere Cabanes-Joan XXIII; Elena Maria Rivero, de Falla Gayano Lluch; Laura Bennasar, de Rodríguez de Cepeda-Llorenç Palmireno, i Laura Carballeda Mollà, d'Albacete-Marvà.

Completen el grup Maria Cavero, de la Falla Primat Reig-Sant Vicent de Paül; Marta Alacreu, de Plaça Mare de Déu de Lepanto; Neus Lozoya, de Mestre Serrano-Alacant; Paula Santarrufina, de Bilbao-Maximilià Thous; Raquel Avivar, de Camí de Barcelona-Travessera i Camí de Montcada, i Susana Yagüe, de Peris i Valero-Cuba.

Quant a la Cort Infantil, la integren Aroa Martínez, de la Falla Sevilla-Dènia; Carla Sancho, de Mestre Gozalbo-Comte d'Altea; Celia Vicedo, de Comte de Salvatierra-Ciril Amorós; Daniela Guillén, de la comissió Bisbe Amigó-Conca; Daniela Sanchis, d'Escalante-Marina; Laura Fontes, de Plaça Doctor Collado, i Lucía Guijarro, de Doctor Marañón-Mestre Palau.

També figuren en la llista María Ferrer, de Peu de la Creu-En Joan de Vila-Rasa; Marta García, de Falla Sant Vicent-Periodista Azzati; Raquel Ganau, de Trinitat-Alboraia; Zaira Nácher, en representació de Músic Espí-Gravador Fabregat, i Adriana Juan Sansano, de Falla Rosari-Plaça Calabuig.

Proclamació 

La proclamació de les noves reines de les festes falleres se celebra aquest dijous a l'Ajuntament de València, a partir de les set de la vesprada. Amb eixe acte, Marina Civera i Sara Larrazabal començaran a exercir com a màximes representants de les Falles de 2019 i prendran el relleu a les falleres de 2018, Rocío Gil i Daniela Gómez.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next