Diari La Veu del País Valencià
Augmenten a 12 les víctimes mortals del temporal de pluges a Mallorca

Els serveis d’emergències continuen la búsqueda d’un xiquet desaparegut després del temporal de pluges que va patir l’illa de Mallorca i que va provocar deu morts. La xifra ha augmentat a 12 aquest dijous amb la trobada de dos cadàvers, d’un home i d’una dona. Tot apunta que es tracta d’una parella d’alemanys que estava desapareguda. Les víctimes es van localitzar a Sant Llorenç des Cardassar, l’Artà, Son Carrió i s’Illot i són sis homes i quatre dones. Entre ells, hi ha un matrimoni britànic; una dona holandesa; dos dones i quatre homes de nacionalitat espanyola, i una última persona sense identificar, possiblement estrangera.

La Unitat Militar d’Emergències (UME) va desplaçar fins a Mallorca des de València un centenar d’efectius, huit vehicles, una embarcació, tres helicòpters i tres gossos de rastreig per a sumar-se a les labors d’auxili als afectats pel desbordament del torrent de Sant Llorenç des Cardassar. Tots els serveis d’emergències disponibles –Guàrdia Civil, bombers, policies locals i efectius de Protecció Civil– treballen des de la nit de dimarts en la zona afectada pels desbordaments.

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, va agrair aquest dimecres al president del govern espanyol Pedro Sánchez la seua presència en Sant Llorenç des Cardassar i “el magnífic i incansable treball de totes les persones, cossos i forces que s’han mobilitzat des de l’Ajuntament, el Consell Insular, el govern autonòmic, el govern estatal, voluntaris i empreses que estan ajudant en tot el que poden, començant a reconstruir i, sobretot, cercant aquelles persones que encara estan desaparegudes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa